Kannattavuuden suunnittelutyökalu

__

ENNAKOI MUUTOKSET JA YLLÄTYKSET – VARMISTA YRITYKSESI KANNATTAVUUS

Kannattavuuden suunnittelutyökalu on helppokäyttöinen työkalu yrityksesi kehittämisen ja päätösten tueksi. Voit muokata ja päivittää suunnitelmiasi ja nähdä mikä vaikutus niillä on kassavirran ja kannattavuuden kehittymiseen. Kannattavuuden suunnittelutyökaluun on kehitetty algoritmeihin perustuva menetelmä, joka ennakoi markkinamuutoksia. Menetelmä ennakoi tulevaisuuden tekijöitä, jotka näkyvät liikevaihdon ja osin kustannusten kehityksessä.

Kannattavuuden suunnittelutyökalu  –  varmista suunnitelmiesi ja päätöstesi kannattavuus

Asiakkaat ja kannattava liiketoiminta ovat yrityksesi tärkeimmät menestystekijät. Kannattavuuslaskelma auttaa suunnittelemaan ja tekemään oikeita päätöksiä. Kannattavuussuunnittelulla saat suunnan järkevälle toiminnalle ja voit keskittyä ydintoimintaan. Voit helpommin ennakoida riskit ja muutokset sekä saat ymmärryksen yrityksesi kassavirran riittävyydestä ja kehityksestä.
Ottamalla käyttöön Myrobo Oy:n kannattavuuden suunnittelutyökalun voit suunnitella yrityksesi kehittämistä ja varmistaa kannattavuus:

  • Myynnin ja liikevaihdon lisääminen
  • Hinnoittelun selkeyttäminen ja muutokset
  • Turhien kustannusten kartoittaminen ja karsiminen
  • Kassavirran riittävyyden varmistaminen tulevaisuudessa

Suunnittelutyökalun avulla voit arvioida, miten asiakkaisiin ja kysyntään sekä myynnin panostuksiin liittyvät muutokset vaikuttavat liikevaihdon, kustannusten, tuloksen ja kassavirran kehittymiseen. Työkalun avulla voit arvioida riskien toteutumisen vaikutuksia tulokseen sekä laskutuksen vaikutusta kassavirtaan. Jos asiakkaiden maksusuoritukset tulevat myöhässä tai asiakkaat eivät kykene maksamaan, yrityksellesi voi syntyä merkittävä kassavirtaongelma.
Siis ennakoi, suunnittele ja toteuta!

Kannattavuuden suunnittelutyökalu toimii kuin budjetointi. Voit tarkistaa yrityksesi osalta mm.

  • Onko asiakaskohderyhmä oikea
  • Onko hinnoittelu oikea
  • Onko markkinoinnin lisäämisellä toivottu vaikutus tulokseen ja kassavirtaan
  • Ovatko toiminnot kannattavia ja mitä voi muuttaa
  • Onko henkilöstö tuottavaa
  • Onko kassavirta riittävä tulevaisuudessa

Kannattavuuden suunnittelutyökalua voit hyödyntää niin usein kuin haluat ilman erillisiä kustannuksia.

Kannattavuuden suunnittelutyökalun avulla yritykset voivat itsenäisesti suunnitella liiketoimintaansa. Suunnittelutyökalu mahdollistaa eri toimintojen kannattavuuden analysoinnin, kassavirtaennusteen laatimisen ja tulevan liiketoiminnan suunnittelun.

Synergiatuotto lisäosa:

Kannattavuuden suunnittelutyökalu sisältää synergiatuottoon liittyvän lisäosan, jonka avulla voit nähdä, miten potentiaalinen yhteistyö toisen yrityksen kanssa tuottaa synergiaetuja.

Kysy lisää lähettämällä viesti osoitteeseen info@myrobo.fi tai soittamalla numeroon +358 44 583 9396.

__

Kannattavuuden suunnittelutyökalun hinta on 60,00 eur (alv 0%).

__

_

Autamme myös kannattavuuden selvityksessä. Tilaa esite kannattavuusvalmennuksesta